Пицерија Гиго

⭐⭐⭐⭐⭐

Нарачај веднаш!

За нас

Пицерија Гиго постои од 1989 година. Тоа доволно говори за нашиот квалитет. Тие сеуште што не ги пробале нашите пици нека повелат, нема да згрешат.

Работно Време

Секој ден 11:00 - 01:00

Дел од вкусните јадења

MENU PDF

⭐⭐⭐⭐⭐

Целата наша храна е направена со љубов!

pizza, man, sitting

Резервирај